Pitche-konkurranse for ungdomsbedrifter!

I går ble det arrangert pitche-konkurranse, der skolens ungdomsbedrifter møtte en jury fra lokalt næringsliv, presenterte forretningsideen sin og fikk konstruktive tilbakemeldinger.

Klikk for stort bildeAmbulanselevene presenterer sin bedrift. Lier vgs

17 av skolens ungdomsbedrifter deltok i konkurransen.

Vinner av pitche-konkuransen er 3 ELC ved elevene Jonas Magnus Utrimark Olsson, Philip Bakk Midttun, Emanuel Koroma og Albert Vingen Askim som presenterte en spennende forretningside innen helseteknologi; et kommunikativt kosedyr for eldre som bor på sykehjem eller eldresenter.

Vi gratulerer vinnerne, og retter en stor takk til juryen fra næringslivet som stilte opp, og ga elevene nyttige tips og tilbakemeldinger.

Senere på dagen ble det arrangert mentor- kafe, der ungdomsbedriftene fikk møte potensielle mentorer fra næringsliv. Ungdomsbedriftene fikk masse input, og trening i nettverksbygging.

Tusen takk til de representantene fra næringslivet som stilte opp denne dagen.

Dene F. Backen v/ Healthpinte Coach, entreprenørskap og lederutvikling

Trude Bjørlykke Hansen v/ Reinspikka Suksess