Aktuelt

Bussjåfører ut i streik

Partene kom ikke til enighet om ny bussbransjeavtale, og alle rutebussjåfører i Oslo og Viken er tatt ut i streik fra søndag morgen. Det rammer busstilbudet i hele fylket.    

Kontaktinformasjon til foresatte

Vi trenger kontaktinformasjon fra foresatte, her finner du skjema for utfylling. 

Foresatte har ennå ikke tilgang til VIS Visma InSchool

Av hensyn til personvern kan vi ikke hente informasjon om foresatte til elever over 18 fra folkeregisteret til Visma InSchool (VIS). Det medfører at leverandøren må lage en ny løsning der elevene selv kan gi foresatte tilgang. Vi må derfor dessverre utsette å gi foresatte, også til elever under 18 år, tilgang til VIS. Vi håper at vi kan gi foresatte tilgang før høstferien .  

Meld deg opp til privatisteksamen nå

Fristen for å melde seg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 15. september. 

10 nye lærlinger fra 4-årige dobbeltkompetanseløp i Drammen kommune.

Drammen kommune tar inn hele 10 lærlinger fra 4-årige dobbeltkompetanseløp denne høsten, 8 fra helsefag og 2 i førstelinjetjenester! 

Har du plass til en lærling?

Viken fylkeskommune har nå søkbare midler til etablering av nye lærebedrifter og andre tiltak for å øke tilgangen til læreplasser i Viken under koronasituasjon. 

Informasjon om skoletransport

Er du elev eller har du barn som tar buss til og fra skolen? Da bør du lese informasjon fra Brakar om hvordan man skal forholde seg til smittevern på bussen.   

Elever på Lier kommunes lærlingssamling

6 elev/lærlinger fra 4-årige dobbeltkompetanseløp og 6 tidligere elever fra Lier vgs. var på lærlingssamling i Lier kommune tirsdag 18. august.

Innlogging i Visma InSchool for foresatte

Registrering av foresatte i Visma InSchool fungerer dessverre ikke.

Korona - informasjon om skolehverdagen

Vi starter skoleåret med gult nivå: For å begrense smitte har vi satt i gang en rekke tiltak på skolen. Trafikklysene med grønt, gult og rødt nivå viser hvilke smitteverntiltak som gjelder for skolene for de ulike nivåene.

Til toppen