Skolens åpningstider i sommer

Resepsjonen/sentralbord holder åpent til og med fredag 17. juli og åpner igjen mandag 3. august.

Velkommen til første skoledag

Vi ønsker elevene velkommen til første skoledag mandag 17. august.

Har du søkt videregående skole i Viken?

Husk at du må svare på tilbud om skoleplass!  Hovedinntaket er klart 10.juli med svarfrist 19.juli Andreinntaket er klart 25.juli med svarfrist 1.august

iEmpower – internasjonalt forskningsprosjekt

Sammen med tre skoler i Europa har Lier videregående skole fått tildelt i overkant av 1,7 millioner kroner til et treårig forskningsprosjekt gjennom Erasmus+ Strategisk Partnerskap. Lier videregående skole vil stå som koordinator for prosjektet.

Informasjon fra lånekassen

Du kan søke om stipend når du har fått skoleplass.

Sommeravslutninger

Da er skoleåret avsluttet, taler er holdt, sanger sunget, roser og vitnemål delt ut. Vi ønsker alle en riktig fin sommer.

Utveksling på alle programområder!

Skolen har for perioden 2020-2022 fått tildelt i overkant av 1,4 millioner i Ersmus+ midler til internasjonalisering og utvekslingsarbeid.

Ytterligere åpning for fysisk skole

Kunnskapsministeren kunngjorde på pressekonferanse onsdag 27.05 at det ville bli ytterligere åpning for fysisk skole.

Skoleavslutninger 2020

Vi ønsker velkommen til skoleavslutninger for elever og lærere.